Köp boken
Honung bi och goda råd
- till lycka glädje och hälsa
Kontakta arnesvensson
@gmail.com
Boken kostar 135 kronor inklusive frakt.






















Du kan också beställa boken Recept, raw food,
levande föda
.

Honung, bi och goda råd

till lycka glädje och hälsa

Ny bok om honung, bi och vår natur av Kerstin Svensson.



Boken har ca 60 sidor och ett 50-tal bilder av olika slag både bilder på bin och biodlare i olika miljöer , biblommor i naturen, bilder och recept på maträtter med honungen som en viktig och god ingrediens samt tips om hur man ska hantera honungen för att den ska både vara nyttig och god. Boken vill visa vägen till den bästa honungen den som ger dig mat och medicin på samma gång.

Boken riktar sig till biodlare, honungskonsumenter och andra intresserade.
Till biodlarna för att de ännu mera än förut ska hantera honungen på ett noggrant sätt så att alla viktiga näringsämnena som finns i honung ska bevaras och som gör att honung är både ett näringsämne och medicin utan biverkningar.

Till honungskonsumenter för att de ska välja den rätta honungen som förhöjer maträttens smak och tillför näring på samma gång och blir ett biverkningsfritt läkemedel för kroppen.

Till andra intresserade för att lära sig hur viktiga och nyttiga våra bin är och hur man kan utan större besvär hjälpa till, så vi får nytta, glädje och lycka av bina.



Boken är i A5 format och har ett plastskydd ytterst,
ett praktisk och behändigt utförande.
    Innehåll:
  1. Introduktion
  2. Honung, sommarens solsken på burk
  3. Honungens lov
  4. Bin tillverkar
  5. Biblommor
  6. Historiskt om bi och honung
  7. Allmänt om honung
  8. Innehåll och värde av honung
  9. Binas produkter
  10. Biodlaren
  11. Intressant om honung
  12. Bi för hälsa och miljö
  13. Importerad honung
  14. Konsthonung
  15. Binas fiender och hot
  16. Goda råd och tips om honung
  17. Recept med honung




Vill du köpa boken är du välkommen att höra av dig till:
arnesvensson@gmail.com
Boken kostar 135 kronor inklusive frakt.

Låt maten bli din medicin.